Ιστορία Dot Repro Dot Imaging Dot Editions Hot Dot Θέσεις Εργασίας Επικοινωνία
 
 

DOT REPRO AE

Η Dot Repro Α.Ε. (1979), αποδίδει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα μυστικά της κουκίδας, εικόνας και χρωμάτων. Έδωσε στο χώρο του prepress νέα διάσταση προσέγγισης, ανάλυσης και επεξεργασίας των χρωμάτων, με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται συνέχεια μέσα από τα πιο απαιτητικά θέματα.

Φυσική συνέπεια ήταν να αναπτυχθεί στην εταιρεία μία επαγγελματική φιλοσοφία στον τρόπο δουλειάς της, στις σχέσεις της με τους πελάτες αλλά και στη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της (σήμερα απασχολεί πάνω από 40 άτομα), που να υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοπορία της εταιρείας στο χώρο των Γραφικών Τεχνών. Σήμερα έχει μεταλλαχθεί σε ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό εργαστήριο χρώματος και εικόνας.

Από το 2000 λειτουργεί τμήμα παραγωγής στο Μαρούσι για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των βορείων προαστίων. Επιπλέον αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς για ολοκληρωμένες υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας, αναπτύξαμε δημιουργικό τμήμα ικανό να πληρεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες καθώς και τμήμα επιμέλειας και διαχείρισης κάθε είδους εκτύπωσης.

Στόχος μας:
Να εξυπηρετούμε με αρτιότητα τη τέχνη της έντυπης επικοινωνίας!

EN  EL